sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Markkinointia?

Yritin sitkeästi eilen illalla tallentaa uuden blogiosoitteeni E-kontaktin profiilisivulle. Tänään näin lopputuloksen. Puolet lauseista oli sensuroitu. Nyt profiilitekstini ontuu.

Markkinointi on siis mahdotonta E-kontaktisivuston kautta! Siksi täytyy kirjoittaa henkilökohtaisia viestejä nettitutuille ja markkinoida blogspotsivustoa kaikille asiasta kiinnostuneille.

Olisi uskonut, että löytyisi ymmärrystä ja yhteistyöhalukkuutta, tämän E-kontaktin ylläpitäjien suuren töppäyksen jälkeen, mutta he eivät koe blogisivujen menetystä minkäänlaisena vaivana. Olisivat mieluummin  voineet poistaa kaikki vanhat, käyttämättömät profiilit, jos serverin muistitila oli liian kuormitettu. Mutta ei, se ei taas olisi markkinointia heidän mielestään.. koska sitt` ei olisi ollut yli 100 000 käyttäjää enää...

2 kommenttia:

  1. juu ei ne huoli osoitteita...tämä systeemi tuntuu hankalalta entisen jälkeen, mutta kai tähänkin opitaan!

    VastaaPoista
  2. asiaa puhut.. ne pitää ne vanhat tiedot näkyvillä myös siksi, että jos koku kirjoittaa viestin ne lähettää sen heti sähköpostiin. no utelias ehkä vielä yksinäinen , maksaa vähintään kuukauden ja menee lukemaan useita viestejään.. hups heijaa, ne onkin kaikki vain filrttejä.. pettynyt huijattu kiroilee ja lähettää kostoksi, kaikille flirtin jotka on ollu kuukauden pois aktiivisuudesta ja taas ek saa rahaa. se on raakaa bisnestä..eikä he tietenkkän salli muita kilpailijoita sivuillaan. Mutta viesteisä voit mainostaa tätä blogia niin paljon kuin ehdit. sen sensuroiminen olisi jo rikos..

    VastaaPoista