lauantai 5. helmikuuta 2011

Luulin sinua toisenlaiseksi

Palatakseni aikaan jolloin olin vielä E-kontaktin jäsen,
mieleeni tulee nuo sanat,ja mietinkin miksi ne kuulin.
Ehkä kirjoittelin useamman ehdokkaan kanssa,
ja en keskittynyt tarpeeksi jokaiseen kirjoittajaan
kertoakseni itsestäni riittävästi antaakseni
oikeanlaisen kuvan .
Ehkä olisi pitänyt pyytää konsulttiapua jo
minut tuntevilta naisilta minkälainen olin tai olen.
Nyt jälkeenpäin olen saanut selville paljon itsestäni
nyt tuntevilta naisilta.Moni analysoi textejäni ja siten
muodosti käsityksen luonteestani kirjoitusteni perusteella
Ulkonäköni jäi muutaman valokuvan varaan ja esim.
pituuteni oli arvoitus vaikka olinkin sen ilmoittanut
mutta ehkä vastapuolen toiveet ja ehkä aikaisemmat
miesystävät loivat kuvan pitemmästä ehdokkaasta.
Myös monasti piti miettiä mitä olin jo kertonut,
ja usein vastapuoli oletti asioita hyvin vähäisen
tiedon ansiosta ja kun vastapuolikin harrasti kirjoittamista
useamman ehdokkaan kanssa niin syntyi mielikuvia
jotka eivät olleet läheskään minua kuvaavia.
Ehkä on orastavan suhteen kannalta väärin kysyä
mielipidettä itsestään jos ei ole valmis nielemään
kuulemaansa.
Kun tapaa ihmisen ravintolassa ,tansseissa,juhlissa,
harrastuksissa,on helppo muodostaa käsitys ulkoisista
puolista ja ihastua ja sen jälkeen tutustua itse henkilöön
kun taas deittailun jälkeen on asioita kelattava alkuun
ja miettiä onko suhteella tulevaisutta jatkossa ensitapaamisen
jälkeen.

7 kommenttia:

 1. noi on niitä tavallisia deittijuttujen murheita..
  vieläkös sä etsit sitä ihanaa naista, tai en minä tiedä minkälaista . siis kai pientä ja sensuellia, hih,, minä olen vanha ja iso kuin kirahvi ja tai lato. iso lato. en haekkaan miestä en minkään kokoista haen vain ystäviä.. byäää miks kukaan ei hae vain ystäviä byäääää..

  VastaaPoista
 2. Näin monesti onkin, ehkä myös positiivisesti, ei ole ehkä kaunis kuva, mutta on elävä ihminen, hassu ja hauska jonka kanssa viihtyy, se on numero yksi. AINA.

  Sitten on niitä ns. kuvia, joihin ihastuu ja joita on mukava katsoa, joo katsoa kun on ehkä vain tyhjä kuori ja vaikka olisi muutakin, se ei ole minua varten jne.. ei ole helppoa olla ihminen eikä hakea toista samanlaista.. tai erilaista joka hyväksyy sen?

  VastaaPoista
 3. Bikeboy, aktiivisena E-jäsenenä huomasin, että profiilisivun perustiedot eivät aina täsmänneet totuuden kanssa. Esimerkiksi jos sopii treffeistä ja vastaantulija on aivan erinäköinen kuin kuvassaan, kyllä panee miettimään. Minä keskityin sopivanikäisiin, lahjakkaisiin kirjoittajiin. Sillä tavoin pääsin nauttimaan verbaalisesta vuorovaikutuksesta. Kun ihastuu toiseen ihmiseen, hänen ulkonäkönsä muuttuu aivan toisenlaiseksi. Sydämellä näkee parhaiten...

  VastaaPoista
 4. Vaikka sydämellään näkeekin parhaiten, luomamme mielikuva vastaa harvoin todellisuutta. Itse törmäsin hoikkaa kumppania etsiessäni pariin isohkoon mieheen, joiden profiilissa oli maininta urheilullisesta ulkonäöstä. Muistuttivat sumopainijaa.
  Olen moneenkin kertaan sanonut ja toistan sen taas, jokainen etsii itselleen sopivaa ihmistä ja määrittää omat odotuksensa.
  Ei ole väärin tai oikein etsiä sen enempää sielua kuin ulkonäköäkään. Ja jokatapauksessa kirjeiden avulla luotu mielikuva on useimmiten toisenlainen kuin on todellisuus. Rehellisyys itseä kuvatessa, antaa minulle sen parhaimman säväyksen!

  VastaaPoista
 5. Jos pelkän kuvan ja kirjoitusten perusteella tekee mielikuvan millainen kirjoittaja on,niin taitaa harvoin täsmätä. Jotkut osasi kehua ja tehdä itsestään maan mainioita, mutta tavatessa olikin pettymys suuri ja taas sellainen, jolla ei ollut kirjoittajan lahjoja, olikin luonnossa mitä mainioin. Itselleni kävi niin, että löysin ihan oivan kumppanin, mutta vasta tavattuamme, en kirjoitusten perusteella lainkaan olisi osannut kuvitellakaan. Hyvää kevättalvea.

  VastaaPoista
 6. Kiitos sinulle oli kiva kun vierailit sivullani ja jätit kommin. elämän tarina jatkuu nyt osa II se voi olla aika järkyttävä, mutta älä välitä, olen selvinnyt kaikesta. tervetuloa uudelleen ja onhan minulla kolme sivua, tekstiä yli 150 yhteensä. olen ahkerampi kuin kasa yhteensä lähes..DDD

  Ihan noita toisten kommeja lukiessa tuli vain mieleeni, että en ole taas samanlainen. En ihan oikeesti välitä onko mies lihava tai laiha.
  Silmät ovat jotenkin tärkeät, se katseen kosketus ja ilmeet sekä eleet ovat ne lopulliset pitämisen tai ei pitämisen kriteerit.

  Vaasan miehenä sinä ymmärrät minua Vaasassa syntynyttä, ehkä paremminkin. En hae kuin ystäviä, kokemukset ovat olleet senverran minullakin pettymyksiä, no osasta olen kirjoittanut jopa huumorilla, kun kaikki on mennyt alusta asti pieleen, henkilöä en paljasta koskaan. en vaikka olisi samasta porukasta se ei ole mielestäni yhtään kivaa että tapaileva pari kirjoittaa seurustelun kulusta julkista päiväkirjaa, siinä on mun raja. toisille sen toki suon, mutta en erityisemnmin kunnioita sellaista tapaa.
  minusta olisi kamalaa jos mun oletettu kaveri kirjoittaisi, kuin on nyt mennyt plääh. ne on kahden kauppa ja sillä sipuli.

  VastaaPoista
 7. Kiitokset naisnäkökulmista ja arvovaltaisesta
  raadista .

  VastaaPoista